Підписатися на RSS

Урочисте відкриття пам'ятної меморіальної дошки Герою Небесної сотні Володимиру Мельнічуку в його рідній школі

19 вересня 2014 року відбулося урочисте відкриття пам'ятної меморіальної дошки Герою Небесної сотні Володимиру Мельнічуку в його рідній школі.

В 1990 році, випускник 9-В кла­су 214 школи Володимир Мельнічук вирушив у доросле життя. Веселий та доброзичливий парубок завершив Малинський лісогосподарський коледж та отримав спеціальність «майстер лісозаповідної зони». Так і в житті він був справжнім майстром дарувати радість близьким лю­дям, робив кожного дня маленькі дива, аби вони посміхалися. Через пев­ний час він став, за допомогою власного дизайну, дарувати людям оновлені тепло та затишок їх домівок.

Незмінними супутниками Володимира скрізь, де б він не був, стали його фотоапарат та відеокамера. Переглядаючи його фотогра­фії, розумієш, як всі ми маємо любити життя, рідну землю, близьких людей. Володимир прагнув поділитися з усіма своїм сприйняттям оточуючого світу, від найдрібнішої деталі до знаменних подій.

Однією з таких подій стала «Революція Гідності» на Майдані Неза­лежності. Володимир не тільки розказував правду Майдану своїми відео- та фотороботами, він всіляко допомагав волонтерам, закупо­вував та привозив їжу, теплий одяг, а з початком збройних напа­дів записався у медичну службу волонтером-водієм. Не раз вивозив з-під вогню поранених та виносив на власних плечах тіла полеглих.

20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській одна із снайперських куль не оминула Володимира Мельничука, але світла пам'ять про нього бу­де жити в серцях його батьків, рідних та друзів.

Пам'ять про життєрадісну, оптимістичну, веселу людину збереже в рідній школі меморіальна дошка, фільм, на основі відеоматеріалів відзнятих Володимиром, виставка його фоторобіт та музейна експозиція.

В цей день, героя Небесної Сотні Володимира Мельничука та інших героїв України, полеглих під час Революції Гідності та в зоні АТО вшанували хвилиною мовчання.

Герої не вмирають!

/Files/images/vdkrittya_pamyatno_memoralno_doshki_geroyu_nebesno_sotn_volodimiru_melnchuku/img_1218.jpg/Files/images/vdkrittya_pamyatno_memoralno_doshki_geroyu_nebesno_sotn_volodimiru_melnchuku/img_1243.jpg/Files/images/vdkrittya_pamyatno_memoralno_doshki_geroyu_nebesno_sotn_volodimiru_melnchuku/img_1213.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 189